fbpx PJ.26460PSS/01 Police férfi nyaklánc PJ.26460PSS/01 | Időzóna Óraszalon
PJ.26460PSS/01
Police
Hivatalos márkakereskedés

Police férfi nyaklánc PJ.26460PSS/01

Bruttó ár: 25 900 Ft
Szállítási díj: Csomagpont: 1290 Ft Házhozszállítás: 1890 Ft

Miért válassz minket?
- 1 napos szállítás
- Segítőkész online ügyfélszolgálat
- Több ezer óra-ékszer azonnal raktárról
Háztól házig szerviz
- Több mint 25 év szakmai tapasztalat

További információért és telefonos rendelésért hívd a +3670-502-9527-es telefonszámot!

Jótállás
1 év
Nem
Férfi
Anyaga
Nemesacél
Színe
Ezüst, Fekete
Ékszer hossza/átmérője
70 cm hosszú

Valós ügyfélszolgálati kapcsolat

Az órák világában jártas, magas szaktudással rendelkező ügyfélszolgálati munkatrásunk hétköznap reggel 9:00-17:00-ig, a +36 70 502 9527 telefonszámon áll rendelkezésre. Online felületeinken a hét minden napján, rövid válaszidővel nyújt segítséget.

Szállítási információ

A 30000 Ft feletti megrendelést ingyenesen szállítjuk. A szállítást GLS futár végzi, hétköznap 12:00-ig leadott rendelések garantáltan megérkeznek a terméknél leírt határidőre.

Garanciális feltételek

Webáruházunkban vásárolt termékekre, hivatalos gyári garanciát vállalunk A javításokat a márkaképviseletek speciális szaktudással rendelkező szakemberei végzik, gyári alaktrészek felhasználásával.

Csere és pénzvisszafizetési garancia

Vásároljon nyugodtan csere és pénzvisszafizetési garanciával! Érvényes, ha a termék karc, sérülésmentes és nem volt viselve. Válaszd ki a terméket kockázat nélkül és ha nem tetszik, kicseréljük neked.

Időzóna VIP Club

Csatlakozz megújult Időzóna VIP Club közösségünkhöz és élvezd minden előnyét. 

30 éves szakmai múlt

Cégünk 1990 óta foglalkozik órakereskedelemmel, jól képzett értékesítési munkatársaink az Időzóna Óraszalonokban eltöltött több évtizedes szakmai múltra tekintenek vissza. Aktuális raktárkészletünk 15.000.- darab feletti óra és ékszerből áll. Üzleteinkbe és webázrházunkban található termékek, kizárólag hivatalos gyári forgalmazásból származnak.

Márkatörténet

A Police óra márkát 1983-ban indították útjára Olaszországban. A név nem véletlen. A név az amerikai "on the road" életmódot idézi, de az összes város városának, New Yorknak az erős városi szellemiségét is. A Police óra márka már a kezdetektől világméretű védjegyet jelentett, mint erős nemzetközi hangvételű olasz márka. Ez az alternatív, nonkonformista, szinte tiszteletlen márka azonnal saját rést faragott. A Police az egyre növekvő identitására és elhelyezkedésére építve az évek során feltalálta önmagát, az egyszerű szemüvegmárkától a valóságos életstílus-referenciaértékig. Ebben az átalakulásban a márka kibővült a divat kiegészítők teljes választékával - parfümök, órák, ékszerek és bőráruk -, amelyek mind erős személyiséggel bírnak, és egy adott megjelenést és életmódot képviselnek. A trendeket követő, de eredetiséggel és hangulattal kitűnő fiatal, hiteles lázadókat tehát ellenállhatatlanul vonzza a rendőrség "közössége". A Police márka továbbra is a divat felett jár, anélkül, hogy valaha is veszélyeztetné személyiségét. Ezt az évek során olyan fontos márkanagykövetek ábrázolták, mint Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas és a futballsztár, Neymar Jr, akik értelmezték és hangoztatták a POLICE értékeit, stílusát és világát. A világ, amelyben élünk, és maga a lázadás ötlete megváltozott, és a márka úgy döntött, hogy új hangon célozza meg a mai lázadókat: olyan fiatalokat, akik választásaik révén nyomot akarnak nyomni a világban, amelyben élnek, és kifejezni vágyásukat. Ők azok az emberek, akik minden másnál jobban befolyásolják azt a világot, amelyben holnap élünk, és a legjobban a Police márka megújult szellemét képviselik.

A márkáról