fbpx Frederique Constant Slimline Moonphase kollekció | Időzóna Óraszalon

Frederique Constant Slimline Moonphase kollekció

Frederique Constant 1988-ban alakult meg jelenlegi formájával. Aletta Bax és Peter Stas 1992-ben . A Frederique Constant az órás gyártás minden szakaszában részt vesz, kezdettől kezdve a végleges összeszerelésig. A védjegye alatt gyártott órákat Frederique Constant tervezte vagy független tervezők tervezték egy adott modellsorozatra. Erős hangsúlyt fektetnek az óratervezésre a trendekre.

Négy alap hangsúlyt fektetnek az óragyártásban

TERVEZÉS
Különös figyelmet fordítunk a Frederique Constant designjára. Szeretik a klasszikus és hagyományos óráinkat, miközben időtálló marad.
INNOVÁCIÓ
A Frederique Constant folyamatosan innovál, és masszívan fektet be ebbe a területbe, hogy időmérője kreativitást és kiemelkedő műszaki jellemzőket kínáljon.
SZENVEDÉLY
A Frederique Constant órákat a magas színvonalú, és precíz tervezés és gyártás jellemzi. Szenvedélyük a gyönyörű órák tervezése.
MINŐSÉG
Minden Frédérique Constant óra kézzel összeszerelve, és minden órát hosszú időn keresztül ellenőrzik.FC kollekció: https://ora-idozona.hu/karorak/frederique-constant

Slimline Moonphase Manufacture
FC-705WR4S4 – A szerkezet automata, dátummal és holdfázisú, korona segítségével állítható. Perlage & Circular Côtes de Genève dekoráció a mozgásban. 26 köves, 42 órás járástartalék, 28'800 alt / h. Rózsa aranyozott tok. Átmérő: 42 mm. Az üveg zafírkristály. Átlátszó hátlap. Vízálló 3 ATM-re.. Holdfázis és dátumszámláló 6 órakor. Sötét barna aligátor pánt.

Népszerű

1969-ben a Tissot bemutatta a Sideral kollekcióját, amit egy modern időmérőnek terveztek a fiatalabb generációnak.
A tavaly kiadott Citizen Tsuyosa Automatic elég nagy zajt keltett a bemutató idején és ez a tendencia azóta is kitart. Nem telik el úgy nap, hogy ne érdeklődjenek egy-egy modell irányt.