Tag Heuer Carrera férfi karóra CBK2115.BA0715

Bruttó ár: 1.458.000 Ft
Szállítási díj: 0 Ft
Siessen, már csak 1 db érhető el!
Rendelje meg most és csütörtökön (2020. 08. 06.) megkapja.

A képen látható Tag Heuer Férfi karóra tok anyaga Nemesacél, színe Ezüst, a szíj anyaga Nemesacél és a színe Ezüst. Az óratok átmérője 41mm, alakja Kerek. A karóra üvege Zafír (karcolásmentes), szerkezete Automata és vízállósága 10 atm (100m) (úszásra is alkalmas). Az óra 2 év garanciával, gyári dobozával együtt kerül csomagolásra. Minden termékre 30 napos pénzvisszafizetási garancia és 20000 Ft felett díjmentes szállítás érvényes. További információért és telefonos rendelésért hívd a +3670-502-9527-es telefonszámot!

Termékleírás

Nem: 

Férfi

Szerkezet: 

Automata

Üveg: 

Zafír (karcolásmentes)

Vízállóság: 

10 atm (100m) (úszásra is alkalmas)

Tok átmérő: 

41mm

Kijelző/számlap: 

Analóg

Funkciók: 

Idő
Stopperóra
Dátumkijelzés
Másodperc mutató

Stílus: 

Sportos

Számlap: 

Kék

Készülékház alakja: 

Kerek

Ház színe: 

  • Ezüst

Ház anyaga: 

  • Nemesacél

Szíj színe: 

  • Ezüst

Szíj anyaga: 

  • Nemesacél

Garancia: 

2 év
Cikkszám: CBK2115.BA0715
Márkatörténet

A márka

Edouard Heuer egész élete során a tökéletesség és a teljesítmény megszállottja volt. 1860 óta ez a kettős szenvedély segíti a TAG Heuert, hogy a pontosság, a megbízhatóság és a kivitelezés elvárásait szem előtt tartva fejlessze ki a páratlan népszerűségnek örvendő óráit. A következőkben bemutatjuk a TAG Heuer történelmének főbb eseményeit.

A márka történelme

Presztízs, teljesítmény, avantgárd technológia és abszolút megbízhatóság: ez a négy kulcsszó jellemzi a TAG Heuer filozófiáját már az 1860-as megalapítása óta. Edouard Heuer ugyanis ekkor hozta létre a vállalat első műhelyét a svájci St-Imierben. Azóta pedig a TAG Heuer töretlen lendülettel halad a XIX. században megfogalmazott irányvonalak mentén: merész és újító szellemben dobja piacra az idő elenyészően kicsi töredékeit is páratlan pontossággal mérő óráit, melyek a kiválóság és a teljesítmény gyöngyszemei.

1882-ben jelent meg az első szabadalmaztatott kronográf, amit aztán 2004-ben követett az új automata rendszer (a Monaco V4). A folyamatos újítások segítségével képes a TAG Heuer a világ óragyártásának elitjében maradni.

Újítás

Az avantgárd ösztönzi a technológiát, a technológia meghatározza a funkciót, ami pedig alapja a kivitelezésnek.

1964-ban a Carrera Chronograph lett a kiindulópontja a már emberek által is hordható sport kronográfoknak, az olvashatóság, a pontosság és a megbízhatóság kritériumait tekintve.

1966-ban a létrehozták a Micrometer rendszerét, melynek segítségével a másodperc ezredrésze is mérhető. Ezt az elektronikai rendszert 2003-ban miniatürizálták, melynek segítségével megszületett a világ első olyan karon viselhető kronográfja, megy képes a másodperc ezredrészének érzékelésére is.

1969-ben a TAG Heuer feltalálta a modern mechanikus sport kronográfot. A Chronomatic (Calibre 11) volt az első önműködően felhúzódó kronográf.

A folyamatos megújulásra való törekvésével a TAG Heuer megerősítette az avantgárd stílushoz való ragaszkodását, melyre jó példa volt a 2004-es bázeli óravásáron bemutatott forradalmian új Monaco V4.

Történelmi jelentőségű órák

A TAG Heuer terjedelmes történelmét a tökéletesség, a pontosság és az elegancia jellemzi. Ezen szigorú irányvonalak mentén haladva hozta létre a TAG Heuer legendás kollekcióját. 1860-től kezdve folyamatosan jelentkezett az újabb és újabb modellekkel, melyek a svájci óragyártás ikonjaivá váltak. Elég csak megemlíteni a Monacot, a világ első vízálló kronográfját ízléses megjelenésével, vagy a nagy hatékonyságú Carrerát. Egyedülálló kollekciójával a TAG Heuer mindig is a kivitelezés és a technológia élenjárója volt.

A TAG Heuer és a sport

A TAG Heuer megalakulása óta osztozik a sportvilág kiemelkedő egyéniségeinek jellemzőiben: a tökéletességben és az abszolút pontosságban. Ennek természetes velejárója, hogy a TAG Heuer már megalapítása (1860) óta kapcsolatban áll a világ legnépszerűbb sportolóival.

Az 1920-as Olimpiai Játékok támogatásán túl, az Indy 500-as sorozatban betöltött szerepéig, a TAG Heuer mindig is új kihívásokat keresett, hogy világszínvonalú körülmények között tesztelhesse a páratlan kifinomultságú időmérő szerkezeteit. Ez a technológia lett a vállalat óráinak és kronográfjainak alapja.

A TAG Heuer történelme során mindig a legtekintélyesebb sportikonokat támogatta. Többek között jelen van a Forma-1-ben a Scuderia Ferrari és a McLaren Mercedes partnereként, az amerikai kupában a Team Oracle BMW-t támogatja.

A tökéletesség iránti szenvedélye és hozzáértése segítette a TAG Heuert abban, hogy 2004-től az Indy Racing League (IRL) és az Indy 500 hivatalos időmérője lehessen. Ennek eredményeként új kihívásoknak kellett megfelelnie a motorsport világában, méghozzá egy olyan óra kifejlesztésével, ami már a másodperc tízezred részét is képes érzékelni.

A teljes történelem

Kétség sem férhet hozzá, hogy Edouard Heuer rajongott a pontosságért. Elsődleges célja az 1860-ban megalapított műhelyével az volt, hogy elősegítse az idő mérésének folyamatát. Napjainkban pedig a TAG Heuer viszonyítási alapnak számít a világhírű sportórák és kronográfok gyártásában.

1916-ban azonban a luxus órák világa kétkedve fogadta az első Micrograph stopperóra debütálását, ami már századmásodperc pontossággal mért.

Fél évszázaddal később a TAG Heuer újabb forradalmi áttörést produkált a Microtimer kifejlesztésével, ami a korábbiakkal ellentétben a másodperc ezredrészét is érzékelte.

Mindezek arra buzdították a már világhírnévnek örvendő vállalatot, hogy tovább haladjon a korszerűsítés útján. Ennek eredménye lett a 2004-ban piacra dobott Monaco V4, amely automata működésével egyedülálló a harmadik évezredben.

Sport iránti elkötelezettsége segítette a TAG Heuert abban, hogy újabb kihívásoknak feleljen meg azáltal, hogy célul tűzte ki a másodperc tízezred részének érzékelését is. Fejlesztéseinek köszönhetően az Indy Racing League és az Indianapolis 500 versenysorozat hivatalos időmérője lett.

A TAG Heuer 1860 óta képviseli töretlen lendülettel a svájci óragyártás avant-garde stílusát. A vállalat filozófiáját kétség kívül a tökéletességre való törekvés jellemzi.

Szállítás - ügyfélszolgálat

A webshopunkban továbbra is érvényes a 12:00-ig megrendelt terméket a GLS segítségével a következő napon az ország bármely pontjára kiszállítjuk az Ön által megadott címre. 12:00 után megrendelt termékeket, 2 napon belül házhozszállítjuk. Minden terméknél, a szállításnak megfelelő nap jelenik meg. Amennyiben sürgős, vagy más szállítási napra lenne igény, kérjük megjegyzésbe jelezze felénk.

Cégünk termékeit a GLS futárszolgálat szállítja Ügyfeleinek. Szállítási határidő, az áru felvételét követő második munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között). Szállítás csak munkanapokon történik! A szállítás díja (az ország területén) INGYENES 20.000Ft feletti vásárlás esetén, 20000.-Ft.alatt 990.-Ft. Ritka esetekben raktárhiány, vagy egyéb okból kifolyólag a szállítás ideje meghaladhatja az 5 munkanapot, ez esetben e-mailben értesítünk a szállítás várható időpontjáról. Ha külföldről szeretne rendelni, annak díjáról érdeklődjön e-mailben az idozona@idozona.hu címen vagy telefonon a 06/70-502-9527 számon.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Ügyfélszolgálatunkat a szegedi Árkádban dolgozó több évtizedes, szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink biztosítják.
Bármilyen kérdéssel, bátran forduljon hozzánk délelőtt 9-tõl délután 5-ig, készséggel állunk rendelkezésükre az alábbi telefonszámokon.
06 70 502-9527