fbpx 26207 Invicta Star Wars Darth Vader Limited Edition férfi karóra 26207 | Időzóna Óraszalon
26207
Invicta

Invicta Star Wars Darth Vader Limited Edition férfi karóra 26207

Utolsó ár: 129 900 Ft

Készlet értesítés

Adja meg e-mail címét és értesítjük, amikor a termék újra megvásárolható!

A képen látható Invicta Férfi karóra tok anyaga Nemesacél, színe Fekete, a szíj anyaga Nemesacél és a színe Fekete. Az óratok átmérője 51mm, alakja Kerek. A karóra üvege Kristály (nehezen karcolható), szerkezete Kvarc és vízállósága 10 atm (100m) (úszásra is alkalmas). Az óra új állapotban, gyári dobozával együtt kerül csomagolásra. Minden termékre 30 napos pénzvisszafizetási garancia és 25000 Ft felett díjmentes szállítás érvényes. További információért és rendelésért írj az [email protected] email címre!

Jótállás
2 év
Nem
Férfi
Szerkezet
Kvarc
Üveg
Kristály (nehezen karcolható)
Vízállóság
10 atm (100m) (úszásra is alkalmas)
Tok átmérő
51mm
Kijelző/számlap
Analóg
Stílus
Sportos
Számlap
Fekete
Készülékház alakja
Kerek
Ház színe
Fekete
Ház anyaga
Nemesacél
Szíj színe
Fekete
Szíj anyaga
Nemesacél
Funkciók
Idő, Stopperóra, Dátumkijelzés, Másodperc mutató
Részletes jellemzők

- 1977 darabos limitált kiadás

- VD53 szerkezet

Valós ügyfélszolgálati kapcsolat

Az órák világában jártas, magas szaktudással rendelkező ügyfélszolgálati munkatrásunk hétköznap reggel 9:00-17:00-ig, a +36 70 502 9527 telefonszámon áll rendelkezésre. Online felületeinken a hét minden napján, rövid válaszidővel nyújt segítséget.

Szállítási információ

A 30000 Ft feletti megrendelést ingyenesen szállítjuk. A szállítást GLS futár végzi, hétköznap 12:00-ig leadott rendelések garantáltan megérkeznek a terméknél leírt határidőre.

Garanciális feltételek

Webáruházunkban vásárolt termékekre, hivatalos gyári garanciát vállalunk A javításokat a márkaképviseletek speciális szaktudással rendelkező szakemberei végzik, gyári alaktrészek felhasználásával.

Csere és pénzvisszafizetési garancia

Vásároljon nyugodtan csere és pénzvisszafizetési garanciával! Érvényes, ha a termék karc, sérülésmentes és nem volt viselve. Válaszd ki a terméket kockázat nélkül és ha nem tetszik, kicseréljük neked.

Időzóna VIP Club

Csatlakozz megújult Időzóna VIP Club közösségünkhöz és élvezd minden előnyét. 

30 éves szakmai múlt

Cégünk 1990 óta foglalkozik órakereskedelemmel, jól képzett értékesítési munkatársaink az Időzóna Óraszalonokban eltöltött több évtizedes szakmai múltra tekintenek vissza. Aktuális raktárkészletünk 15.000.- darab feletti óra és ékszerből áll. Üzleteinkbe és webázrházunkban található termékek, kizárólag hivatalos gyári forgalmazásból származnak.

Márkatörténet

Az Invicta óra neve a latin legyőzhetetlen szóból ered, amely tükrözi a cég alapítójának Raphael Picard-nak az üzletpolitikáját. Az 1837-ben induló vállalkozás, ma már igen csak nagyra nőtt. A sikert a svájci minőség, a különleges megjelenés és a többi svájci óránál kedvezőbb ár hozta meg a cégnek. Mára az Invicta a legmodernebb svájci szerkezeteket és a speciális úgynevezett flame-fusion kristály technológiát is használja óráinak előállításánál, amellyel a zafírüveg nél is keményebb felületeket tud készíteni. Mind a férfiak, mind a nők találhatnak számukra megfelelő karórát, melyeket a modern formával párosult svájci minőség tesz igazán értékessé. Az Invicta gyárnál mindig törekedtek az egyediségre, így számos olyan kollekció és együttműködés született ami ezt szolgálja. Minden Invicta órát gyári csomagolásban, gyári garanciával értékesítünk. A Marvel, NHL vagy akár a Star Wars Limitált modellek is a legnépszerűbbek között vannak. Minden egyes darab nagyon aprólékos kidolgozása hozzájárul a tökéletes karóra élményhez.

Időzóna Óraszalon Hírlevél

Csatlakozz az Időzóna Óraszalon Klubbhoz és értesülj elsőként az újdonságokról, akciókról!

A márkáról

Kapcsolódó blogbejegyzések

Közeleg az év egyik talán legfontosabb Ünnepi időszaka, sokan ilyenkor is online vásárolnak ajádnékot.
Messziről felismerhető, hangsúlyos darabok, ügyesen egyensúlyozva a komolyabb órák és a modern divatnak megfelelő
1969-ben a Tissot bemutatta a Sideral kollekcióját, amit egy modern időmérőnek terveztek a fiatalabb generációnak.