fbpx GBD-H2000-1BER Casio G-Shock G-Squad férfi okosóra GBD-H2000-1BER | Időzóna Óraszalon
OKOSÓRA
GBD-H2000-1BER
Casio
Hivatalos márkakereskedés

Casio G-Shock G-Squad férfi okosóra GBD-H2000-1BER

Utolsó ár: 166 990 Ft

Készlet értesítés

Adja meg e-mail címét és értesítjük, amikor a termék újra megvásárolható!

A képen látható Casio Férfi karóra tok anyaga Műanyag, színe Fekete, a szíj anyaga Műanyag és a színe Fekete. Az óratok átmérője 53mm, alakja Kerek. A karóra üvege Kristály (nehezen karcolható), szerkezete Solar és vízállósága 20 atm (200m) (búvárkodásra is alkalmas). Az óra új állapotban, gyári dobozával együtt kerül csomagolásra. Minden termékre 30 napos pénzvisszafizetási garancia és 25000 Ft felett díjmentes szállítás érvényes. További információért és rendelésért írj az [email protected] email címre!

Jótállás
2 év
Nem
Férfi
Szerkezet
Solar
Üveg
Kristály (nehezen karcolható)
Vízállóság
20 atm (200m) (búvárkodásra is alkalmas)
Tok átmérő
53mm
Kijelző/számlap
Digitális
Stílus
Sportos
Számlap
Fekete
Készülékház alakja
Kerek
Ház színe
Fekete
Ház anyaga
Műanyag
Szíj színe
Fekete
Szíj anyaga
Műanyag
Funkciók
Idő, Bluetooth, Másodperc mutató, Okosóra
Részletes jellemzők
 • Az óra energiatakarékos Bluetooth® technológiával van felszerelve, amely energiatakarékos adatátvitelt tesz lehetővé egyetlen gombnyomással. Az óra Bluetooth®-on keresztül vezeték nélkül csatlakozhat okostelefonhoz, így számos hasznos funkció érhető el.
 • Okostelefon idő
  A helyi idő automatikusan beállításra kerül, amikor az órát okostelefonhoz csatlakoztatja.
 • Teljesen automatikus LED-világítás
  Gyenge fényviszonyok mellett a csukló elfordítása automatikusan bekapcsolja a kijelző háttérvilágítását.
 • Ütésálló
  Az ütésálló szerkezet véd az ütésektől és a vibrációtól.
 • Napenergia
  A napelem biztosítja a működéshez szükséges energiát.
 • Kalóriafogyasztás kijelzése
  Ez a funkció kiszámítja a felhasznált kalóriákat, és az eredményt a memóriában tárolja.
 • Pulzusszám cél riasztás
  A riasztás megszólal, amint elér egy előre beállított pulzusszám zónát.
 • Optikai pulzusmérés
  Az óraház hátulján található optikai érzékelő fénykibocsátó diódák (LED) segítségével méri a pulzusszámot a csuklóján. A mért értékek az órán megjelennek.
 • Barométer (260 / 1.100 hPa)
  Egy speciális érzékelő méri a légnyomást (mérési tartomány: 260 / 1100 hPa) és ezt a kijelzőn egy szimbólum formájában jeleníti meg. Ez lehetővé teszi az időjárási trendek korai felismerését.
 • Hőmérő (-10°C / +60°C)
  Egy érzékelő méri az óra körüli környezeti hőmérsékletet, és °C-ban (-10°C /+60°C) jelzi ki.
 • Digitális iránytű
  A beépített irányérzékelő érzékeli a mágneses északot.
 • 10 000 m magasságmérő
  A nyomásérzékelő érzékeli a légnyomás változásait, és az eredményt 10 000 m magasságig alakítja át.
 • Magasságnövekedés
  A magasságnövekedés összegzi az összes megmászott métert az edzés során, így egy pillantással láthatja a teljes emelkedést a túra során.
 • Magasságmérő adatmemória
  A modelltől függően akár 40 magassági adatkészlet is tárolható az óra adatmemóriájában, és bármikor újra elérhető. Ezen adatkészletek mindegyike egy mért magasságból, valamint a dátumból és az időből áll. Az egyedi magasságok mellett a mérés során a maximális és minimális magasság is tárolódik.
 • Gyorsulásérzékelő
  A mozgásérzékelő reagál a gyorsulásra, és ezt sebességként mutatja a kijelzőn.
 • Steptracker
  Az óra beépített 3 tengelyes gyorsulásmérővel rendelkezik, amely számolja a megtett lépéseket és jelzi a számokat a kijelzőn.
 • Edzéstervező
  Az Edzéstervező támogatja az Ön személyes edzési céljait, és jelzést ad az előre meghatározott célok elérésével. Például egy adott kalóriafogyasztás vagy egy bizonyos edzési idő előre beállítható az edzés egyéni szabályozása érdekében.
 • Edzéselemzés
  Ez a funkció az edzési állapotot, az erőnléti szintet és az edzésterhelést, valamint a regenerációs időket mutatja. Ezek az információk jó alapot adnak a további képzések megtervezéséhez.
 • Edzésnapló
  Az edzésnapló tárolja a lépések számát, a kalóriafogyasztást, valamint a távolságot és a köridőket, és segít az edzési egységek összehasonlításában.
 • VO2max
  A VO2max érték az aerob edzés mutatója, és egy személy egyéni edzettségi szintjét mutatja. Az alacsonyabb VO2max érték a gyengébb edzettségi szintet jelzi, míg a magasabb VO2max magasabb szintű teljesítményt jelez. A rendszeres edzés javíthatja a VO2max értéket.
 • VO2max felépülési idő
  A jó edzéshez regenerációra van szükség. Annak érdekében, hogy az edzés a lehető leghatékonyabb legyen, van a VO2max felépülési idő kijelzője, amely azt mutatja, hogy mennyi felépülési idő szükséges ahhoz, hogy szervezete felépüljön az előző edzésből. Ezután kezdődhet a következő munkamenet.
 • Activity App
  Az óra számos edzésmóddal rendelkezik, amelyek előre beállíthatók a megfelelő tevékenység egyéni értékeléséhez és vezérléséhez. Az „Úszás” módot példaként használva a hangsúly inkább a kalóriafogyasztáson és a távolságon van, míg a „Futás” módban a pulzusszám és a sebesség részletesen látható.
 • GPS sebesség-távolság mérés
  Csúcstechnológia igényes futók számára: Az óra GPS technológiát használ az aktuális futási sebesség és a megtett távolság mérésére. Minden adat egyenként jelenik meg a kijelzőn.
 • Napkelte/napnyugta megjelenítése
  A földrajzi hely megadása után a napkelte és a napnyugta időpontja bármely adott dátumhoz megjeleníthető.
 • Világidő funkció
  Megjeleníti a pontos időt a világ nagyobb városaiban és meghatározott területein.
 • Stopper funkció - 100 óra
  Másodperces pontossággal méri az időközt és a befejezési időt. A jelek megerősítik az indítás/leállítás kiválasztását. A mérési kapacitás eléri a 100 órát.
 • Körmemória 100
  A mért teljes, kör- és részidők a memóriában tárolhatók a dátummal, és később újra megjeleníthetők. Egy adatkészlet a következőkből áll: dátum, teljes, kör- és részidő. A memóriában 100 adathalmaz számára elegendő hely van.
 • 5 időzítő - 1/1 mp. - 60 perc (automatikus ismétléssel)
  A visszaszámláló a beállított idő elérésével ad jelet. A mérési kapacitás eléri a 60 percet. Az időzítő automatikusan vissza tud számolni az előre beállított időtől. A visszaszámláló riasztások közül öt egymástól függetlenül állítható be.
 • 4 napi riasztás
  A napi riasztás a beállított időpontban hangjelzéssel emlékezteti Önt az ismétlődő eseményekre. Ez a modell négy független riasztóval rendelkezik a fontos találkozók rugalmas emlékeztetéséhez.
 • Rezgésriasztás
  A rezgésriasztó diszkréten emlékezteti Önt a fontos találkozókra anélkül, hogy hangos jelzést adna.
 • Szundi funkció
  Valahányszor leállítja az ébresztőt, néhány perc múlva újra megszólal.
 • Gombhangok be/ki
  Az üzemmód gomb használatához használt gombhangok kikapcsolhatók. Ez azt jelenti, hogy az óra többé nem sípol, amikor egyik funkcióról a másikra vált. Az előre beállított riasztási vagy visszaszámlálási időzítők aktívak maradnak, ha a gombhangok ki vannak kapcsolva.
 • Bejövő e-mailek megjelenítése
  Ha e-mailt kap, a feladó megjelenik a kijelzőn.
 • Telefonkereső Rossz
  helyre tette okostelefonját? Csak egy gombnyomásra van szükség az óráján, és az okostelefon megszólal.
 • Automatikus naptár dátummal, nappal és hónapkal
  A beállítás után az automatikus naptár mindig a helyes dátumot jeleníti meg.
 • 12/24 órás formátum
  Az idők 12 órás vagy 24 órás formátumban is megjeleníthetők.

Valós ügyfélszolgálati kapcsolat

Az órák világában jártas, magas szaktudással rendelkező ügyfélszolgálati munkatrásunk hétköznap reggel 9:00-17:00-ig, a +36 70 502 9527 telefonszámon áll rendelkezésre. Online felületeinken a hét minden napján, rövid válaszidővel nyújt segítséget.

Szállítási információ

A 30000 Ft feletti megrendelést ingyenesen szállítjuk. A szállítást GLS futár végzi, hétköznap 12:00-ig leadott rendelések garantáltan megérkeznek a terméknél leírt határidőre.

Garanciális feltételek

Webáruházunkban vásárolt termékekre, hivatalos gyári garanciát vállalunk A javításokat a márkaképviseletek speciális szaktudással rendelkező szakemberei végzik, gyári alaktrészek felhasználásával.

Csere és pénzvisszafizetési garancia

Vásároljon nyugodtan csere és pénzvisszafizetési garanciával! Érvényes, ha a termék karc, sérülésmentes és nem volt viselve. Válaszd ki a terméket kockázat nélkül és ha nem tetszik, kicseréljük neked.

Időzóna VIP Club

Csatlakozz megújult Időzóna VIP Club közösségünkhöz és élvezd minden előnyét. 

30 éves szakmai múlt

Cégünk 1990 óta foglalkozik órakereskedelemmel, jól képzett értékesítési munkatársaink az Időzóna Óraszalonokban eltöltött több évtizedes szakmai múltra tekintenek vissza. Aktuális raktárkészletünk 15.000.- darab feletti óra és ékszerből áll. Üzleteinkbe és webázrházunkban található termékek, kizárólag hivatalos gyári forgalmazásból származnak.

Márkatörténet

Casio óra talán a legközismertebb márkanév a digitális termékek piacán, mely a '80-as évek elején szinte lángba borította a világot. Órák terén a Citizen és a Seiko által megkezdett hatalomátvétel méltó örökösévé vált megfizethető áru és jó minőségű, folyadékkristály kijelzővel ellátott időmérőivel. A technikai forradalom tehát a békés órakészítői művészetet is teljesen új mederbe terelte. A digitális kijelzőjű órák megjelenése lehetőségek millióit nyitotta meg a Japán óragyártó cég előtt, hiszen megoldhatóvá vált a háttér megvilágítás például, hogy csak egyet említsek a kezdeti bővítményekből. Az addig elképzelhetetlen, órába zsúfolható, funkciók tengere végeláthatatlan kombinációkat tartogatott és tartogat azóta is, melyeket a Casio tervezőmérnökei nem restek kihasználni.  Ébresztés, tenger feletti magasság kijelzés, digitális hőmérő és iránytű, holdnaptár, stopper, visszaszámláló is lehet egy modellben, és ez még mindig töredéke csak annak, amit egy Casio óra magában hordhat. A Casio órák a mai napig a legtöbb különböző modellt számláló termékcsalád, kicsik és nagyok kedvence. Azonban ha Casio óráról beszélünk, ne korlátozzuk elképzeléseinket a műanyagszíjas, műanyagtokos karórákra. A kétezres év beköszöntével nagysikert aratott például az Oceanus széria, mely minőségre és főleg kialakításra svájci rokonaival mutatott hasonlóságot, azonban az ár ez esetben is jóval kedvezőbb volt. A Casio óra mindig élen jár az új megoldások alkalmazásában, és professzionális módon hasznosítja az óragyártás területén. Karórái a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, mind az anyaghasználat, és a design tekintetében is.

Casio Hírlevél

Csatlakozz a Casio Klubbhoz és értesülj elsőként az újdonságokról, akciókról!

A márkáról

Kapcsolódó blogbejegyzések

Közeleg az év egyik talán legfontosabb Ünnepi időszaka, sokan ilyenkor is online vásárolnak ajádnékot.
1969-ben a Tissot bemutatta a Sideral kollekcióját, amit egy modern időmérőnek terveztek a fiatalabb generációnak.