Nautica kollekció a nyári vízi sportokhoz

A Timex cég jóvoltából 1983-ban született meg a Nautica márka. A hajózás és vízi sportok kedvelőinek ismerős lehet, felsőruházaton és elegáns kiegészítőkön kívül professzionális órákat is gyárt.

A Nautica minőséget kínál az aktív dinamikus életvitelhez, magában hordozza ugyanakkor a modern mellett a klasszikus jegyeket is. Egy amerikai márka, amely felgyorsult világunkhoz tökéletesen illeszkedik. A vízi sportok szerelmesei széles skálán választhatnak a kollekcióból. Különösen kedveltek a „zászlós” modellek és a yacht timer típusú órák, melyeket a vitorlázók versenyeken is használhatnak. Fém tokos karórái koronazárral ellátottak ,ez garantálja a 100 m-s vízállóságot.

Azoknak akik nem a fémcsatot részesítik előnyben, a nyár vidám, élénk színeivel szilikon szíjas órákkal kedveskednek. Hölgyek, urak megtalálhatják a számukra megfelelő darabokat. A márka népszerűsége töretlen, a világ több mint 75 országában kapható, nálunk az Időzóna Óraszalon üzletében mindenki kedvére válogathat a Nautica kollekcióból.

Nautica kollekció: https://ora-idozona.hu/karorak/nautica