fbpx Lee Cooper divat | Időzóna Óraszalon

Lee Cooper divat

A Lee Cooper órák a jól ismert brit Lee Cooper Denim Company részei. A Lee Cooper Denimet 1908-ban alapították a londoni East Endben, ami az első hiteles farmer márka. Miután sikeresen létrehozta a divat-arénát több mint 5000 értékesítési ponttal, a világ egyik vezető kiskereskedelmi vállalata lett világszerte. 1908 óta a Lee Cooper rendkívül sikeresen bővítette működését életstílusú termékekkel kiegészítve (Lee Cooper teljes új megjelenés).

A Lee Cooper órák fenntartják a márka stílusát, és lehetőséget nyújtanak arra, hogy nagyon jó áron kiváló minőségű termékeket kínáljanak felülmúlhatatlanul. A kollekció több, mint 100 modellt kínál a legkiválóbb minőségű anyagokból és színes mintákból az férfiak és a hölgyek számára. A kollekció a legnépszerűbb és sikeres formatervezési modellek, amelyek tökéletesen képviselik Lee Cooper divatmárkát
A Lee Cooper Órák vezető trend megjelenésben, csúcsminőségű anyagban, magas részletességgel, csodálatos befejeződéssel és minden nagyon csábító áron. Annak érdekében, hogy évekig tarthassanak, minden óra szuper metal, 3 ATM vízállóságú, japán kvarc szerkeze, kristály üveg.
Lee Cooper kollekció: 
https://ora-idozona.hu/karorak/lee-cooper

Népszerű

1969-ben a Tissot bemutatta a Sideral kollekcióját, amit egy modern időmérőnek terveztek a fiatalabb generációnak.
A tavaly kiadott Citizen Tsuyosa Automatic elég nagy zajt keltett a bemutató idején és ez a tendencia azóta is kitart. Nem telik el úgy nap, hogy ne érdeklődjenek egy-egy modell irányt.