Ice Watch modellek a stílusos hétköznapokhoz

Eleged van a hagyományos hétköznapi egyszerű órákból? Szeretnél valami formabontó, vagány különlegességet?
Akkor számodra mindenképp a bulis, élénk színű Ice Watch márkát ajánljuk. A szivárvány minden színében pompázó brand garantálja az óra feltűnőségét.

2007-ben egy belga designer Jean-Pierre Lutgen dobta piacra egyedi ötletét. Az élénk színes órák hamar nagy népszerűségre törtek a fiatalok körében, azonban mára már az idősebb korosztály is szívesen viseli. A szilikon és polimer órák a látszólag végtelen választékkal és a tökéletesen kialakított csomagolással, egyre népszerűbbek lettek és vásárlók százezreit tették rajongóvá. Olyannyira, hogy becslések szerint percenként 5 db órát adnak el. A belga tervező tapasztalatai alapján egy integrációs profilt hoztak létre, ami az öröm és a változás üzenetét hordozza magában.

Szórakoztató, színes, könnyed, bohém, megmosolyogtató... Kell ennél több?
Persze hogy kell, mindenki számára fontos az ár! Az jég órák, azaz az Ice Watch a közép árkategóriát célozta meg, a modellek 80 % 30.000 Ft körül mozognak.
Alkalomtól függetlenül bárhová felveheted, akár életed első randijára, akár vitorlázáshoz vagy épp egy feledhetetlen bulihoz. A márka pozitív tulajdonságát erősíti a 100 méteres vízállóság, a finom puha kiképzésű szilikon szíj, és az antiallergén rozsdamentes nemesacél hátlap.

Ice Watch kollekció: https://ora-idozona.hu/karorak/ice-watch

Hasonló cikkek

Az Ice Watch minden évben több új kollekciót is tervez, hogy folyamatos fejlődésbe tartsa a márkát.