Ice Watch Generation kollekció megérkezett

Az Ice Watch minden évben több új kollekciót is tervez, hogy folyamatos fejlődésbe tartsa a márkát. Az idei év első újdonsága az Ice Watch Generation család. Sokan már ismerősnek láthatják, hiszen mielőtt a Glam családot megalkották, hasonló vonalat képviselve lett igazán nagy márkává a cég. A mostani órákat már felfrissítették, vékonyított tokkal és a már ismert puha szilikont használva készültek.

A kollekcióban több mint 20 modell van, pár héten belül már mindegyiket felpróbálhatják üzletünkben, vagy megvásárolhatják webáruházunkban. A modellek zöme 2 méretben készült, a kisebb az S-es, 35 mm tokátmérővel, a nagyobb az M-es, 40 mm tokátmérővel készültek.
A szerkezet a régóta használt, megbízható, japán Miyota elemes szerkezet. Minden típus 100 méretig vízálló, így úszni, strandolni is lehet velük. A hátlap nemesacélból készült, így az allergiások is könnyedén viselhetik. Ami érdekesség és még Ice Watch órán nem találkozunk velük, hogy az órásoknak segítségként, belegravírozták az elemcserénél szükséges irányokat, amerre a hátlapot ki és be lehet tekerni.

Hasonló cikkek

Eleged van a hagyományos hétköznapi egyszerű órákból?