fbpx Edox – Chronorally Limitált Kiadás | Időzóna Óraszalon

Edox – Chronorally Limitált Kiadás

Jelenleg nincs még egy olyan Swiss Made, prémium kategóriát képviselő karóra, amely szorosabb kapcsolatban állna a motorsporttal, mint az Edox Chronorally modellje. A világszerte ismert és elismert sorozat óráit úgy fejlesztették ki, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek. A kollekció tökéletesen reprezentálja a versenyzés aspektusait és újra meg újra képes felülmúlni önmagát már több, mint egy évtizede.

Jellemzői a titán tok, a részletekbe menően kidolgozott, extravagáns számlap, az oversized másodperc nyomógomb, az egyedi hátlap, amely leképezi a felni kialakítását, valamint a különleges gumi szíj, amely az abroncs vonalait követi. A BMW M Motorsportnál minden a kiemelkedő teljesítményről, az adrenalinról, maximalizmusról és a vezetés dinamikájáról szól. A motorsportban ember és gép eggyé válik, közösen mennek szembe az idővel, elemekkel és riválisaikkal a dicsőség jegyében. Ez a legyőzhetetlen szellem inspirálta az Edoxot is, hogy hivatalos időmérőként képviselje a BMW M Motorsportot. Ahogy a BMW M Motorsportnál, úgy az Edox esetében is a magas kvalitás és a tökéletesre hangolt funkciók bizonyulnak hajtóerőnek. Egyező értékek és a hasonló mozgatórugók, amelyek sikerre viszik ezt az együttműködést. A legjobb versenyzők a sportban és a magánéletben egyaránt a maximumot várják el eszközeiktől.

A legújabb Chronorally modell limitált kiadása kifogástalan időmérő eszköz egy olyan sportban, ahol a másodperc töredéke is kulcsfontosságú a sikerhez. Ahogy a BMW M Motorsport sportautói, úgy a Chronorally modell is egy csodálatos gép. Merész, egyedülállóan nagy és feltűnő 48 mm-es titán ház rengeteg kronográf funkcióval van ellátva, amelyeket a Caliber 38s szerkezet kontrollál. A különlegesen egyedi, két és négy óránál elhelyezkedő oversized nyomógombok lehetővé teszik viselőjének – akár kesztyűben is -, hogy kiemelkedő pontossággal mérje a köridőket. A 2000 darabra limitált Chronorally fehér vagy fekete számlappal, piros és kék részletekkel, valamint kék vagy fekete számlappal, piros és fehér részletekkel elérhető. A számlapok egy versenyautó műszerfali kezelőszerverére emlékeztetnek és olyan funkciókkal rendelkezik, mint a fordulatszámmérő, az 1/10-es kronográf és egy ellentétes irányba mozgó, nap és dátum mutató ablak, melynek kialakítása maximális láthatóságot tesz lehetővé. Az indexek és mutatók Superluminova X1 bevonata makulátlan olvashatóságot biztosít minden körülmények között. A limitált órák mindegyikéhez tartozik egy második gumiszíj is, amely a különleges Chronorally gumiabroncs mintával rendelkezik, mindezt egy speciális, dedikált óradobozban.