fbpx Cluse karórák a legújabb divat képviselői | Időzóna Óraszalon

Cluse karórák a legújabb divat képviselői

Cluse márka azokhoz az emberekhez szól akik megtalálják az egyszerűségben a gyönyört. Az egyszerűség nem arról szól, hogy egyszerű, hanem arról hogy megalapozott, kifinomult és a legtisztább. Letisztult vonalakat követik arra összpontosítva, amik valóban fontosak az életben. A márka ötlete holland tervezők fejében született meg.

Ezzel a szemléletmóddal elkötelezettek olyan órák és ékszerek készítésében, amelyek eleganciát és minimalizmust képviselnek azok számára, akik tudatában vannak stílusuknak. A Cluse órák nyolc családra specializálódtak, elsőként a La Bohém kollekció jelent meg a Minuit kollekcióval, ez a két fő irányvonal. A két család között méretbeli különbség van, a La Bohém 38mm-es tokkal készül, míg a Minuit család 33mm-esben található. Megtervezték a La Vedette családot is, hogy egy kisebb méret az idősebb korosztály számára is kedvelt legyen, itt 24mm-es átmérőt láthatunk.

A La Rocher és a La Rocher Petit család a márvány hatású számlapról ismerhető fel, elsőként ennél a márkánál láthattuk, majd később több divatkategóriás márkánál is megjelent.
2018-as év elején két újabb családdal rukkoltak elő. Le Garconne formabontó téglalap alakú órák, viszont ugyan az a finom vonal vezetés jellemzi. Emellett a népszerű vakszámlapos család is megjelent Triomphe név alatt.

A Cluse órák egyediségét továbbá a könnyen cserélhető szíjak is erősítik, a bőrszíjból a szivárvány minden árnyalata elérhető, viszont a púder színek a legkedveltebbek. A sodrott rozsdamentes nemes acél mesh szíjak is elérhetők három színben: ezüst, gold és rose gold. Ha felkeltette érdeklődésedet a márka, akkor az Időzóna Óraszalon üzleteiben megtalálhatod ;) Ezt te sem hagyhatod ki!
Cluse kollekció: 
https://ora-idozona.hu/karorak/cluse


 

Hasonló cikkek

Megérkeztek a várva várt Cluse karóra Valentin napi szettjeink. Minden Cluse karáról elmondható, hogy letisztul, elegáns vonalakat képviselnek.

Népszerű

1969-ben a Tissot bemutatta a Sideral kollekcióját, amit egy modern időmérőnek terveztek a fiatalabb generációnak.
A tavaly kiadott Citizen Tsuyosa Automatic elég nagy zajt keltett a bemutató idején és ez a tendencia azóta is kitart. Nem telik el úgy nap, hogy ne érdeklődjenek egy-egy modell irányt.