fbpx Citizen Tsuyosa Automatic újdonságokat mutatott be a gyártó! | Időzóna Óraszalon

Citizen Tsuyosa Automatic újdonságokat mutatott be a gyártó!

A tavaly kiadott Citizen Tsuyosa Automatic elég nagy zajt keltett a bemutató idején és ez a tendencia azóta is kitart. Nem telik el úgy nap, hogy ne érdeklődjenek egy-egy modell irányt. Az 1970-es évek hangulatát idéző család a sportos-elegáns szegmensben egy kiváló ár-érték arányt kínál, így minket a megjelenésekor már levette a lábunkról. Nemsokára azonban az eddigi 4 modellhez újabb 4 gyarlakozik, méghozzá követve a trendeket, a színes vonalban.

Térjünk is a lényegre. A Citizen a színekkel próbálja a lehető megdivatossá tenni a Tsuyosa családot és egyenesen berepíteni a fiatalok gyűjteményébe. A négy alapszín, kék, zöld, fekete és sárga mellé most újabb 4 érkezik. Kezdjük talán a nekünk legjobban tetszővel, a NJ0151-88M referencia szám alatt futó Tiffany kék számlapos, acél tokos és szíjas modellell. A tavalyi és idei évet is a Tiffany kék körüli őrület jellemzi, így mi is csak annyit teszünk hozzá, hogy ez nagyon el lett találva. 

A kék trendet követve még két modell is megjelenik, különböző árnyalatban, és textúrával. A NJ0151-88X referencia számú modell egy türkizesebb, átmenetes kék számlappal érkezik, acél tokkal és szíjjal. Ha valakinek sok lenne a Tiffany kék, de szereti a számlap játékos színeit, annak tökéletes választás lehet.

A harmadik kék modell a NJ0151-88L referencia számú. Itt egy homokfúvott szemcsés gradient kék számlappal újul meg a modell. Ez az első modell a családban, ahol végre feltűnik egy különleges textúrájú számlap. 

A sok acél mellé, most végre érkezett egy rose arany kiadás is, bordő számlappal. A NJ0153-82X modell az extravagánsabb megjelenést keresőknek lehet egy kiváló választás.

Mind a 4 modell teljsen megegyezik az elődeivel, a hordó tok forma 40mm tokátmérővel, 5 bar vízálóssággal és zafír üveggel elérhető. A négy új kiadás egyenlőre csak pár piacon érhető el, de reméljük minél előbb megérkezik Magyarországra is. A három acél modell ára megegyező lesz az eddigi kiadásokkal, a rose arany kiadás valamivel drágábban fog érkezni. Amikor már látható a várható beérkezés, előrendeléssel fel lehet iratkozni, hiszen mind a négy modell igazán népszűr lesz itthon is.