Bering – Max René kollekció

Biztos vagyok benne már sokan találkoztak a dán Bering márkával, akár online felületen, akár divatlapokban vagy üzleteinkben. Mi is juthatna eszünkbe ha skandináv órákról van szó?

A dán divatóra tervezés egyediségéhez tartozik a finom letisztult vonal vezetés, egyszerű könnyen átlátható számlapok, tökéletes elegancia, konzervatív stílus. A Bering márka sem szól másról, mint a legkifinomultabb, egyedi ihletésű, slim line fazonokról. A márka szuper képességét a zafír üveg is erősíti, emellett rozsdamentes nemes acélból készülnek biztonsági csatzárral.

A Bering Max René kollekció sajátossága a könnyű szíj csere, ez is az órák sok színű arcát mutatják.

A dán Max René, mint díjnyertes tervező, már kétszer megkapta az elismert svájci "Év órája" díját, és a 20. század egyik meghatározó ipari tervezőjeként a "dán modern" kifejezés atyjának tekintik. Sok órás gyűjteménye a New York-i Modern Művészeti Múzeum állandó kiállításán látható.

A képen látható modellek két fajta méretben léteznek, a kisebb női méret 31 mm átmérőjű, míg a nagyobb unisex méret 40mm-es. Az órák 5 ATM-es vízállósággal bírnak, ami kézmosás, esővíz és enyhe tusolásra alkalmasak. Azok a vásárlóink akik szeretik a finom letisztult formavilágot bohókás vagánysággal ötvözve, azok számára a legtökéletesebb választás.

Bering kollekció: https://ora-idozona.hu/karorak/bering

Népszerű

A tavaly kiadott Citizen Tsuyosa Automatic elég nagy zajt keltett a bemutató idején és ez a tendencia azóta is kitart. Nem telik el úgy nap, hogy ne érdeklődjenek egy-egy modell irányt.
Közeleg az év egyik talán legfontosabb Ünnepi időszaka, sokan ilyenkor is online vásárolnak ajádnékot.