Bering – Max René kollekció

Biztos vagyok benne már sokan találkoztak a dán Bering márkával, akár online felületen, akár divatlapokban vagy üzleteinkben. Mi is juthatna eszünkbe ha skandináv órákról van szó?

A dán divatóra tervezés egyediségéhez tartozik a finom letisztult vonal vezetés, egyszerű könnyen átlátható számlapok, tökéletes elegancia, konzervatív stílus. A Bering márka sem szól másról, mint a legkifinomultabb, egyedi ihletésű, slim line fazonokról. A márka szuper képességét a zafír üveg is erősíti, emellett rozsdamentes nemes acélból készülnek biztonsági csatzárral.

A Bering Max René kollekció sajátossága a könnyű szíj csere, ez is az órák sok színű arcát mutatják.

A dán Max René, mint díjnyertes tervező, már kétszer megkapta az elismert svájci "Év órája" díját, és a 20. század egyik meghatározó ipari tervezőjeként a "dán modern" kifejezés atyjának tekintik. Sok órás gyűjteménye a New York-i Modern Művészeti Múzeum állandó kiállításán látható.

A képen látható modellek két fajta méretben léteznek, a kisebb női méret 31 mm átmérőjű, míg a nagyobb unisex méret 40mm-es. Az órák 5 ATM-es vízállósággal bírnak, ami kézmosás, esővíz és enyhe tusolásra alkalmasak. Azok a vásárlóink akik szeretik a finom letisztult formavilágot bohókás vagánysággal ötvözve, azok számára a legtökéletesebb választás.

Bering kollekció: https://ora-idozona.hu/karorak/bering

Népszerű

Közeleg az év egyik talán legfontosabb Ünnepi időszaka, sokan ilyenkor is online vásárolnak ajádnékot.
Jelenleg nincs még egy olyan Swiss Made, prémium kategóriát képviselő karóra, amely szorosabb kapcsolatban állna a motorsporttal, mint az Edox Chronorally modellje.