Bering ékszer kisokos

Bering ékszerek gyorstalpaló

Mindig nagy örömmel tölt el minket, amikor az oldalunkra látogatva megtalálják a Bering ékszereket. Több száz gyűrű, cserélhető betét, karkötő, charm, nyaklánc közül válogathatnak. A Bering ékszerek hűen tükrözik a stílust, amit az órákkal a gyár kialakított. Elegáns, minimalizmust sugárzó csillogó ékszerek. Minden terméknél próbáltuk a lehető legjobban feltüntetni az anyag használatot, a méretet, hogy minél pontosabb legyen a leírás. A Bering minden ékszere nemesacél, kerámia, alumínium felhasználásával készül, így a fémallergiásoknak is bátran ajánljuk. 

Karkötő, nyaklánc és charm

Az ékszerek bemutatásánál fontos két részre bontanunk a bemutatást. A karkötő, nyaklánc és charm minden esetben úgy működik mint ahogy azt már megszokhattuk. Aki járt már Pandora üzletben, az láthatta, hogy a karkötőkre milyen sok féle charmot fel lehet tenni. A Bering ugyanezt az elvet követte a karkötőkben és nyakláncokban. A karkötők és nyakláncok is úgy vannak kialakítva, hogy a charmok nem csúszkálnak rajta, pont passzolnak így akár külön pozícióba is lehet őket húzni, nem fognak összecsúszni. A charmokat szét lehet tekerni, így akinek van már több fajta, az szinte bármilyenképpen tudja kombinálni őket. Sajnos ehhez betétet külön nem tudunk rendelni, a charmok minden esetben egyben vásárolhatóak meg. A karkötők és nyakláncok feltüntetett mérete a belső kerület teljes hossza. Ha a vásárlónak 18 cm a csuklómérete, akkor érdemes ennél kb 1 cm-el kissebbet vásárolni, hogy kényelmes legyen.

Gyűrű

A Bering gyűrűnknél egy picit nehezebb a választás mint a karkötőnél és nyakláncnál. A gyűrűk két részből állnak. Vannak a gyűrű alapok és a gyűrű betétek. A Bering egy saját közös méretet vezetett be, hogy könnyebb legyen a párosításuk. A Ring méret minden esetben meg kell hogy egyezzen az alap és betét között. Üzletünkben a Ring 6,7,8 és 9-es méretek elérhetőek készletről, ezek megegyeznek az EU 52,55,57 és 60-as méreteknek. Az alap kiválasztásánál két lehetőségünk van. Van egy szélesebb és egy keskenyebb alap. A szélesebb alapot a cikkszám végén található 4-es szám jelöli a keskenyebb alapot a 3-as szám. A szélesebb alapba kétszer annyi betét fér el, mint a keskenyebbe.
Ha kiválasztottuk az alapot, akkor jöhetnek a betétek. A betétekből 3 féle szélesség van, a 2-es, 1-es és 0-ás szélességű. A választás itt egyszerű. A 4-es, szélesebb méretbe az alábbi módon lehet választani. 1 darab 2-es széles vagy 2 darab 1-es széles vagy 1 darab 1-es széles és 2 darab 0-ás vagy 4 darab 0-ás méret. A 3-as, keskenyebb méretbe az alábbi módon lehet választani. 1 darab 1-es széles vagy 2 darab 0-ás méret. Ez lehet, hogy elsőre kicsit bonyolult, de gyorsan bele lehet jönni és ha már megvan az első darab, utána az embernek már könnyen megy a következő betét kiválasztása.
A lenti két képen látható, hogyan is lehet kombinálni őket és a mérettáblázatot is megtalálható. Ha bármiben tudunk segíteni, nyugodtan írjanak, vagy hívjanak minket.

Bering ékszer kollekció: https://ora-idozona.hu/ekszerek/bering