fbpx 90061217 Polar M200 Red unisex karóra 90061217 | Időzóna Óraszalon
90061217
Polar

Polar M200 Red unisex karóra 90061217

Utolsó ár: 49 900 Ft

Készlet értesítés

Adja meg e-mail címét és értesítjük, amikor a termék újra megvásárolható!

A képen látható Polar Unisex karóra tok anyaga Szilikon, színe Piros, a szíj anyaga Szilikon és a színe Piros. Az óratok átmérője [node:field-atmero], alakja Kerek. A karóra üvege Kristály (nehezen karcolható), szerkezete Kvarc és vízállósága 5 atm (50m) (erõsen cseppálló). Az óra új állapotban, gyári dobozával együtt kerül csomagolásra. Minden termékre 30 napos pénzvisszafizetási garancia és 25000 Ft felett díjmentes szállítás érvényes. További információért és rendelésért írj az [email protected] email címre!

Jótállás
1 + 1 év
Nem
Unisex
Szerkezet
Kvarc
Üveg
Kristály (nehezen karcolható)
Kijelző/számlap
Digitális
Vízállóság
5 atm (50m) (erõsen cseppálló)
Stílus
Sportos
Számlap
Színes
Készülékház alakja
Kerek
Ház színe
Piros
Ház anyaga
Szilikon
Szíj színe
Piros
Szíj anyaga
Szilikon
Funkciók
Idő, GPS, Okosóra
Részletes jellemzők

Okos kalóriák: Kiszámolja az elégetett kalóriákat a Flow-ban beállított fizikai paramétereket és az edzést figyelembe véve.
Aktivitáskövetés: Megmutatja, mennyire voltál aktív a nap folyamán, és még mennyi mozgás szükséges a napi aktivitáscél eléréséhez.
Aktivitás haszna: Visszajelzést ad a napi, heti és havi aktivitásodról, amiben láthatod, döntéseid hogyan segítenek abban, hogy egészséges maradj.
Edzés haszna: Motiváló visszajelzés, amely megmutatja az adott edzés hatásait. Elérhető a Polar Flow-n. 
Running index: Megmutatja, hogyan fejlődik a futásteljesítményed. A Polar Flow-n elérhető.
Futóprogram: Készülj fel egy konkrét eseményre személyre szabott edzéstervvel. Válassz a különböző távok közül, és kapd meg a célodnak megfelelő edzésprogramot.
Üzemidő: Folyamatos használat esetén max. 6 nap 24/7 aktivitáskövetéssel és napi 1 óra GPS-es edzéssel, pulzusméréssel, okos értesítések nélkül.
USB-A csatlakozós töltés az adatszinkronizáláshoz és töltéshez.
Elérhető fekete és piros színben, a szíj cserélhető. További színek: fehér, kék és sárga.

Valós ügyfélszolgálati kapcsolat

Az órák világában jártas, magas szaktudással rendelkező ügyfélszolgálati munkatrásunk hétköznap reggel 9:00-17:00-ig, a +36 70 502 9527 telefonszámon áll rendelkezésre. Online felületeinken a hét minden napján, rövid válaszidővel nyújt segítséget.

Szállítási információ

A 30000 Ft feletti megrendelést ingyenesen szállítjuk. A szállítást GLS futár végzi, hétköznap 12:00-ig leadott rendelések garantáltan megérkeznek a terméknél leírt határidőre.

Garanciális feltételek

Webáruházunkban vásárolt termékekre, hivatalos gyári garanciát vállalunk A javításokat a márkaképviseletek speciális szaktudással rendelkező szakemberei végzik, gyári alaktrészek felhasználásával.

Csere és pénzvisszafizetési garancia

Vásároljon nyugodtan csere és pénzvisszafizetési garanciával! Érvényes, ha a termék karc, sérülésmentes és nem volt viselve. Válaszd ki a terméket kockázat nélkül és ha nem tetszik, kicseréljük neked.

Időzóna VIP Club

Csatlakozz megújult Időzóna VIP Club közösségünkhöz és élvezd minden előnyét. 

30 éves szakmai múlt

Cégünk 1990 óta foglalkozik órakereskedelemmel, jól képzett értékesítési munkatársaink az Időzóna Óraszalonokban eltöltött több évtizedes szakmai múltra tekintenek vissza. Aktuális raktárkészletünk 15.000.- darab feletti óra és ékszerből áll. Üzleteinkbe és webázrházunkban található termékek, kizárólag hivatalos gyári forgalmazásból származnak.

Márkatörténet

A Polar mint pulzusmérés ötlet és márka 1975-ben, egy sípályán született meg, Finnországban. Abban az időben még nem nagyon volt mód a pulzusszám pontos feljegyzésére edzés közben. Egy évvel később megalakult a cég, majd 1977-ben megépítették az első EKG-pontosságú, vezeték nélküli pulzusmérőt, Finnország nemzeti sífutó csapatának. Ezt követően, a nyolcvanas években elterjedtek a pulzusszámon alapuló edzéstervek a profi sportolók világában. A kilencvenes években már a hobbi szintű futók, kerékpárosok is használni kezdték e szerkezeteket céljaik eléréséhez. A mellkaspánton lévő elektródák közvetlen kapcsolatban állnak a bőrrel, melyen a szív által keltett elektromos feszültség mérhető. Szívütés érzékelésekor egy rádiójelet küld a jeladó a csuklón lévő órára, mely kiszámolja percenkénti ütések számát. A kor előrehaladtával egyre több fejlesztés történt a termékekkel, többek között a véráramból való pulzusmérést kihasználva kényelmes, divatos modellek is megjelentek, melyek használatához már nincs feltétlenül szükség a mellkaspántra. A különböző aktivitás mérő karkötőkkel az eleganciát is képviseli a cég, a sport fontossága mellett.

Időzóna Óraszalon Hírlevél

Csatlakozz az Időzóna Óraszalon Klubbhoz és értesülj elsőként az újdonságokról, akciókról!

Kapcsolódó blogbejegyzések

Közeleg az év egyik talán legfontosabb Ünnepi időszaka, sokan ilyenkor is online vásárolnak ajádnékot.
1969-ben a Tissot bemutatta a Sideral kollekcióját, amit egy modern időmérőnek terveztek a fiatalabb generációnak.