fbpx Tissot Chemin Des Tourelles egyedi megjelenés T099.405.16.418.00 | Időzóna Óraszalon

Tissot Chemin Des Tourelles egyedi megjelenés T099.405.16.418.00

A Tissot Chemin des Tourelles egy nagyon különleges darab, amely a Tissot történetének fontos részét képezi. Nevét a Le Locle-i (Svájc) Le Locle utcából kapta, ahol a Tissot gyárat 1907-ben alapították, és ahol a cég ma is megtalálható. Az óra ötvözi a cég hatalmas szakmai tapasztalatait egy kortárs designnal, elegáns házzal. Az eredmény csodálatosan fényűző, de még mindig könnyen elérhető a jó értéknek köszönhetően.

A tok 316L rozsdamentes acél-ból készült, a tok átmérője 42 mm, magassága 11 mm. A szerkezet nem csak az üveghátlapon keresztül, hanem a számlapon át is jól látható, így mindig van idő gyönyörködni az óra szívében. A számlapon a kék római indexek jól leolvashatóvá teszik az órát. A szíj 21 mm széles fekete bőrből készült, pillangócsattal ellátva.

A szerkezet nem más mint egy ETA 6497-es, 17 köves, 46 óra járástartalékkal ellátva. A szerkezet átmérője 36,6 mm. Mindkét oldalon zafír kristályüveget kapott az óra, így sokkal tovább élvezhetjük a szerkezet látványa adta tökéletes boldogságot.

Megvásárolható: https://ora-idozona.hu/karorak/tissot/tissot-chemin-des-tourelles-ferfi-...

Hasonló cikkek

1969-ben a Tissot bemutatta a Sideral kollekcióját, amit egy modern időmérőnek terveztek a fiatalabb generációnak.

Népszerű

1969-ben a Tissot bemutatta a Sideral kollekcióját, amit egy modern időmérőnek terveztek a fiatalabb generációnak.
A tavaly kiadott Citizen Tsuyosa Automatic elég nagy zajt keltett a bemutató idején és ez a tendencia azóta is kitart. Nem telik el úgy nap, hogy ne érdeklődjenek egy-egy modell irányt.